Vesti > Politika

Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Dačić

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Katarina Milanović

11/02/2024 > 19:49

podeli vest:

Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Dačić
Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bs


Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

- Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu. Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa i dati dodatni impuls razvoju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa - napisao je Dačić na svom nalogu na mreži Instagram.

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

 

U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji Privredna komora Srbije (PKS) će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji sutra organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, a u uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati ''Srbija'', učesnicima će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vućić i Micotakis.

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

 

Ostavite komentar