Vesti > Politika

Da li će ANA BRNABIĆ ponovo biti PREMIJER Srbije? Vučić dao ODGOVOR

Zahvaljujući njoj, pokrenute su reforme u brojnim oblastima, iza nje ostaju rezultati, rekao je predsednik

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Katarina Milanović

24/12/2023 > 12:41

podeli vest:

Da li će ANA BRNABIĆ ponovo biti PREMIJER Srbije? Vučić dao ODGOVOR
Foto: Tanjug/Rade Prelić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je premijerka Ana Brnabić izrasla u izuzetnog borca, kao i da je u kampanji i na izborima dala i srce i dušu.

On je povodom izjave Dragana Đilasa da je Brnabić mešavina Sime Spasića, Vojislava Šešelja i Jovane Jeremić rekao da se Brnabić borila jače i snažnije od potencijalnih kandidata za mesto premijera, kao i da ona verovatno neće ponovo imati to mesto.

- Svo troje su mnogo časniji od Dragana Đilasa, ne mogu da kažem da poznajem ovo dvoje dobro, ali Šešelja poznajem, a što se Ane tiče, njoj je važnije šta kažu ljudi u Srbiji. Mislim da je izrasla u izuzetnog borca, obavila je izuzetan posao na čelu vlade Srbije, nije lako da ponovo bude, ili vrlo teško i ona je to znala i pre izbora, a dala je srce i dušu u izborima, borila se jače i snažnije nego svi drugi, nego potencijalni kandidati - rekao je Vučić.

On je naglasio da je ponosan što je izrasla u izuzetno sposobnu osobu koja će i dalje obavljati izrazito značajne funkcije u zemlji i biti od pomoći svojoj državi.

- Zahvaljujući njoj, pokrenute su reforme u brojnim oblastima. Iza nje ostaju rezultati i ona je najduži premijer Srbije od uspostavljanja demokratije i višestranačkog sistema u zemlji - rekao je Vučić.

Ostavite komentar