Vesti > Politika

Ovo sigurno NISTE ZNALI O PREDSEDNIKU: Vučić otkrio OMILJENE PREDMETE u školi i koje OTVARANJE U ŠAHU najčešće igra

On je odgovarao na pitanja pratilaca na TikToku i tom prilikom otkrio da je najviše voleo fizičko, geografiju i istoriju

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

04/12/2023 > 22:19

podeli vest:

Ovo sigurno NISTE ZNALI O PREDSEDNIKU: Vučić otkrio OMILJENE PREDMETE u školi i koje OTVARANJE U ŠAHU najčešće igra
Foto: Printscreen/TikTok/jasamaleksandar


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pridružio se TikToku i na ovoj društvenoj mreži odgovarao je na pitanja svojih pratilaca. Ovom prilikom Vučić je odgovarao je na sva pitanja, pa tako i lična i otkrio manje poznate stvari o sebi.  

Predsednik je rekao da su mu omiljeni predmeti u osnovnoj školi bili fizičko, geografija i istorija, dok su na fakultetu to bili ustavno pravo, uvod u pravo i privredno pravo.

Iako znamo da predsednik voli da igra šah, sada je otkrio da mu je damin gambit omiljeno otvaranje, ali da sada više igra kraljev gambit.

Na pitanje o tome šta je potrebno da se uradi za mlade danas, osim studentskih kartica koje je predsednik obezbedio za sve studente, Vučić je naglasio važnost pružanja prilika za posao mladima, omogućavajući im da rade, žive i planiraju svoju budućnost u zemlji.

Takođe, on je u ovom videu na TikToku istakao i potrebu da se mladima pokaže da država računa na njih, težeći izgradnji održivog i prosperitetnog okruženja za celokupno društvo.

Ostavite komentar