Vesti > Politika

Predsednik Vučić u Nacionalnom dnevniku: Sudili su praznoj stolici, to nije demokratski, ali to su oni

Predsednik prvi put govori o prljavoj kampanji koja se povela protiv njega prvog dana kampanje

Izvor: K1info

03/11/2023 > 19:07

podeli vest:

Predsednik Vučić u Nacionalnom dnevniku: Sudili su praznoj stolici, to nije demokratski, ali to su oni
Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Naionalnom dnevnika na TV Pink.

On se obratio građanima i prvi put govorio o medijskom linču na njega od strane tajkunskih medija.

- Aleksandar Vuin mi je drug, pa ne razumem njegovu reakciju. Ono što je važno, svakako su posotijali pritisci, od početka, od akada je imenovan na tu dužnost. Postojalo je to od prvog dana.

Predsednik je komentarisao i izjave Zorane Mihajlović o ostavci Vuulina.

- Pre svega, rekao bih da Vulin nije ničiji agent, za razliku od nekih. Radio je svoj posao časno. On nikada nije bio ruski agent, da li je više voleo Rusiju od Engleza, Nemaca nije sporno, ali da je radio nešto protiv Srbije, to nije nikada.

Vučić je govorio o prljavoj kampanji koja se vodi protiv njega na tajkunskim TV.

Foto: Printscreen TV Pink

 

- Najlakše je biti ubedljiv u osudi prazne stolice. Kada nema druge strane, lako je napadati. To niti je demokratski, niti je fer. Ako hoćete da idete do kraja, da nekoga satrete, okej, kažite da je to cilj.

Počela je organizovana prljava kampanja sinoć.

- U 8 su pustili film, a onda su pustili vest u kojoj se kaže, pokvaren, i tako nešto, Napisali su nešto, ko je čovek za kojeg je Vučić demantovao da mu je otac. Strašna prljava igra. Pozvao sam oca da vidim šta rade, pa mi je rekao da su legli. Čuo sam se sa njim oko 11 i 15, malo sam se time bavio. Gledao sam da ne budu previše povređeni. Oni su spremni da sruše sve porodice u Srbiji, a ne samo moju. Kada na to sve dodate činjeniu da ništa drugo ne možete da čujete , vi u stvari shvatate da ne postoji ništa sem mržnje, oni se kreću u krugovima mržnje.

Predsednik je istakao da će se u narednom periodu truditi da rade na obezbeđenju uslova za lečenje bolesne dece.

- Probaćemo da lečimo svu decu, sve bolesti i probaćemo da nabavimo sve lekove za svu bolesnu decu. Deca su budućnost Srbije. Na kraju imam samo da kažem da je moja porodica jaka i da ume da prima udarce, a da ćemo pobediti sve i to ubedljivo - zaključio je Vučić.

Ostavite komentar