Vesti > Politika

Brnabić: LAŽ JE da je Vučić krivicu PREBACIO NA SRBE, Kurti je JEDINI KRIVAC

Ona je rekla da je upravo završila sastanak sa predsednikom Vučićem na kojem su razgovarali o merama koje treba preduzeti

Izvor: K1info/Tanjug

25/09/2023 > 22:33

podeli vest:

Brnabić: LAŽ JE da je Vučić krivicu PREBACIO NA SRBE, Kurti je JEDINI KRIVAC
Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bs


Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je večeras da je laž da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić svu krivicu za krvoproliće prebacio na Srbe na Kosovu i Metohiji.

Ona je navela da je jedini i isključivi krivac premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

Ona je dodala da je upravo završila sastanak sa predsednikom Vučićem na kojem su razgovarali o merama koje treba preduzeti i šta dodatno može da se uradi za srpski narod, pre svega na Kosovu i Metohiji.

Međutim, kako je navela, "ono što je posebno teško u ovako užasnim trenucima je to što nijedna tragedija ne može da nas ujedini".

- Monstruozna je laž koju je objavio tajkunski dnevni list Nova, na svojoj naslovnoj strani u sutrašnjem izdanju, da je Aleksandar Vučić svu krivicu za krvoproliće prebacio na Srbe na Kosovu i Metohiji. Ne postoji osoba u Srbiji koja nije jasno čula da je Aleksandar Vučić rekao da je jedini i isključivi krivac za krvoproliće na Kosovu i Metohiji Aljbin Kurti i njegova politika - poručila je Brnabićeva u objavi na Instagramu.

Dodala je da je "za razliku od njih i političara koje podržavaju, koji su nemušto i bezumno, recimo, branili interese Republike Srbije, Aleksandar Vučić u Ujedinjenim nacijama, i juče ponovo u Beogradu, po ko zna koji put, ponovio da mi nikada nećemo priznati nezavisnost takozvane Republike Kosovo".

- I borićemo se protiv toga i borićemo se protiv laži. Borićemo se za našu zemlju i uvek ćemo se boriti za naš narod. Živela Srbija - zaključila je premijerka.

Ostavite komentar