Vesti > Politika

Poruka CRNOJ GORI: Ne hvalite se time da NE POŠTUJETE teritorijalni integritet Srbije

Ajde, manite se domaćinstva, nije nama do vašeg mora, ni do planina, rekao je predsednik Vučić

Izvor: K1info/Tanjug

18/06/2023 > 11:41

podeli vest:

Poruka CRNOJ GORI: Ne hvalite se time da NE POŠTUJETE teritorijalni integritet Srbije
Foto: ATA Images


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, povodom ponude crnogorskih zvaničnika da ta zemlja bude domaćin razgovora između Beograda i Prištine, da se ne hvale time da ne poštuju teritorijalni integritet Srbije.

Na pitanje da li bi prihvatio ponudu Dritana Abazovića i Jakova Milatovića, koji su ponudili da Crna Gora bude domaćin sledeće runde dijaloga, Vučić je rekao da bi u slučaju da Srbiji to neko traži, odgovor bio da je Srbija uz bratsku Crnu Goru.

- Interesantno, pitate se dokle ide nečija bezobzirnost i bezobrazluk, pitate se ima li to granice i onda ustanovite da nema granice. Zamislite da Crnoj Gori neko otme deo teritorije, a mi onda kažemo, vi i vaši partneri, evo mi ćemo da vas ugostimo, imamo lepu vilu na Zlatiboru - rekao je Vučić.

On im je poručio da se ne hvale time.

- Ajde, manite se domaćinstva, nije nama do vašeg mora, ni do planina. Nama neko to da traži, mi bismo rekli - mi smo uz bratsku Crnu Goru i ne damo na teritorijalni integritet Crne Gore, a to što vi ne poštujete teritorijalni integritet Srbije, barem nemojte time da se hvalite - rekao je Vučić.

Ostavite komentar