Vesti > Hronika

Detalji UBISTVA u Ugrinovcima: Ubica se poznavao sa izrešetanim Crnogorcem?

Ubica je uhapšen, saopštila je policija

Izvor: K1info/novosti.rs

07/12/2022 > 19:09

podeli vest:

Detalji UBISTVA u Ugrinovcima: Ubica se poznavao sa izrešetanim Crnogorcem?
Foto: Tanjug/Tara Radovanović


U Ugrinovcima je ubijen državljanin Dražen D, a njegov ubica je uhapšen, prenose mediji. 

Prema rečima očevidaca, on je ubijen u automobilu BMW X6, telo je pronađeno na zadnjem sedištu, a napadač je ispalio četiri ili pet hitaca. 

Podsetimo, mladić B.T. uhapšen je danas na putu Dobanovce sa pištoljem za koji se sumnja da je korišćen u likvidaciji za sada NN osobe u Ugrinovcima.

https://www.instagram.com/p/Cl34063sL6GilS_0pKaDFpGSJ8cA42-p2WKb4c0/

 

Prema prvim informacijama, zločin se dogodio u Ulici Vlade Obradovića Kamenog ispred jedne radnje, a beživotno telo za sada NN osobe je pronađeno na zadnjem sedištu BMW X6 bordo boje.

Na mestu ubistva nađeno je i 5 čaura.

Policija se odmah po prijemu poziva uputila na mesto ubistva. Policijaci iz Surčina, Zemuna i Interventne zajednički su priveli osumnjičenog.

B.T. (24) koji je uhapšen na putu za Dobanovce nepunih pola sata posle ubistva Crnogorca Dražena D. u Ugrinovcima, poznat je pod nadimkom Kikinda jer je rodom iz tog grada.

Prema nezvaničnim informacijama, on i ubijeni su se poznavali od ranije i kako tvrde meštani, bili su zajedno u nelegalnim poslovima oko trgovine ljudima, a nezvanično postojao je i navodni dug od 90 hiljada evra.

B.T. je u septembru na društvenim mrežama objavio fotografiju dve pesnice sa opisom "Ili se kidaš i boriš ili ćutiš i ne postojiš".

Ubijeni Dražen D. od ranije je poznat policiji. Kako pišu mediji on ima dosije zbog šverca 215 kilogama marihuane iz Crne Gore u Srbiju zbog čega se u Crnoj Gori protiv njega i vodio postupak. Hapšen je i osuđivan i u Beogradu, zbog razbojništva.

Podsetimo, Osumnjičeni za ubistvo u Ugrinovcima kod sebe je imao i pištolj kad je uhapšen, kojim je kako se sumnja, i izvršio krivično delo.

 

 

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar