Vesti > Hronika

DOKLE VIŠE: Pretučena ŽENA NA PIJACi, samo jedan čovek prišao da pomogne

Nesrećna žena je zadobila povrede glave, vrata, ograničeni spazam i naravno stres

Izvor: K1info

04/12/2022 > 10:58

podeli vest:

DOKLE VIŠE: Pretučena ŽENA NA PIJACi, samo jedan čovek prišao da pomogne
Foto: Pixabay.com


Maltretiranje i nasilje nad ženama je deo svakodnevice, što potvrđuje i snimak sa Karaburme, gde je juče na pijaci pretučena starija žena. 

Na Instagramu je objavljena njena slika, ženi je stavljena kragna, a objavljen je ceo izveštaj lekara. 


Žena je radila na pijaci, a onda joj je prišao stariji čovek koji ju je besomučno tukao, udarao svuda po telu, dok su ostali ljudi koji su bili tu, ostali nemi. 

- Pijaca na Karaburmi, nasilnik prebija stariju ženu dok ostali gledaju, samo jedan čovek prilazi da pomogne. Ko od nadležnih je bio da privede ovog nasilnika, žena poseduje izveštaj lekara specijaliste o povredama, udarci se jasno vide na snimku. Hitno tražimo da se uhapsi počinioc i kazni odgovarajućom kaznom. Delite ovu sramotu da vidi svi i da se počinioc sankcioniše - piše u objavi.

Žena je posle incidenta posetila lekara, a po izveštaju koji je dobila ima povrede glave, vrata, ograničeni spazam i naravno stres koji je preživela.

U zvaničnom lekarskom izveštaju stoji da je žena navela da je povređena od strane poznatog lica. Žali se na bolove u regiji kičme, druge ortopedske povrede negira. Bol na peruksiju nad spinozusima C kičme, pokreti vrata, ograničeni spazam PVM, navodi perestazije ruke. Pulsevi palpabilni distalno. Žena hoda sa štakama.

 

 

 

Ostavite komentar