Vesti > Hronika

UHAPŠENA mlada POLICAJKA u Beogradu zbog SUMNJE da se bavila prostitucijom

Kolege je odvele na saslušanje pošto je došla na posao

Izvor: K1info/kurir.rs

25/11/2022 > 23:30

podeli vest:

UHAPŠENA mlada POLICAJKA u Beogradu zbog SUMNJE da se bavila prostitucijom
Foto: Shutterstock


Pre dva meseca pojavio se snimak na kome se vidi navodno jedna pripadnica MUP koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu jedne stanice, a mlada policajka (27) sa juga Srbije juče je privedena na radnom mestu posle istrage, piše beogradski Kurir.

Kolege su joj prišle kad je došla na posao u policijsku stanicu u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Posle toga su joj stavili lisice i odvele na saslušanje.

Policajka nije htela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata, a posle saslušanja puštena je da se brani sa slobode. Tokom saslušanja navodno nije htela ni da komentariše račun na koji je primala uplate i od po 1.000 evra.

Nešto kasnije privedena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi, prenosi Kurir.

Sumnja se da njih dve rade i pružaju seksualne usluge u paru, a to navodno potvrđuju i snimci na kojima se vide kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca. Na jednom od snimaka, koji je dostavljen redakciji Kurira, između ostalog, navodno se vide policajka i druga privedena devojka tokom sado-mazo seksa.

- Cena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 evra za veče. Njih dve se inače stalno druže sa jednom učesnicom Zadruge. Veoma su bliske i gotovo da se ne razdvajaju - naveo je za Kurir izvor iz istrage.

 

Ostavite komentar