Vesti > Hronika

PIJAN grizao i TUKAO ženu u Ripnju, POVREDIO i dete (6), pa KOLIMA udario u BANDERU

Posle saobraćajne nesreće muškarcu konstatovane teške telesne povrede

Izvor: K1info/blic.rs

05/11/2022 > 19:58

podeli vest:

PIJAN grizao i TUKAO ženu u Ripnju, POVREDIO i dete (6), pa KOLIMA udario u BANDERU
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Prava drama odigrala se danas oko 13 časova u beogradskom naselju Ripanj, kada je navodno B. L. (38) u alkoholisanom stanju tukao i grizao svoju nevenčanu suprugu M. P. (32). On je posle toga seo za volan automobila i zakucao u se u banderu.

Kako piše beogradski Blic, posle prijave da ju je muž fizički napao, policijska patrola iz stanice Voždovac je odmah reagovala, a navodno je utvrđeno da pored Marine povrede ima i njihovo šestogodišnje dete.

Po dolasku patrole na lice mesta, muškarac nije zatečen u kući, dok su žena i mališan prevezeni na Institut za majku i dete.

- Nepunih sat i po vremena kasnije, u 14.30 časova prijavljena je saobraćajna nesreća u ulici Put za Mandića kraj. Utvrđeno je da je muškarac sleteo sa kolovoza i udario u betonsku banderu - rekao je izvor blizak istrazi.

On je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je da se protiv njega podnese krivična prijava za nasilje u porodici, kao i da se sačeka mišljenje lekara o njegovom zdravstvenom stanju zbog njegovog zadržavanja.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar