Vesti > Hronika

MUŠKARAC umro TOKOM S*KSA U ČAČANSKOM HOSTELU? Evo šta je policija pronašla u njegovoj sobi, a od žene ni traga

Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno

Izvor: K1info/kurir.rs

04/11/2022 > 12:40

podeli vest:

MUŠKARAC umro TOKOM S*KSA U ČAČANSKOM HOSTELU? Evo šta je policija pronašla u njegovoj sobi, a od žene ni traga
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Muškarac (60) iz Čačka preminuo je je juče u jednom hostelu, a kako se sumnja njemu je pozlilo tokom s*ksualnog odnosa s jednom mlađom ženskom osobom.

On je dovezen juče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života.

- Policija je u hotelsku sobi pored njegovog tela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu - kaže sagovornik Kurira, i dodaje: 

- Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno. Pretposatvlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

Naime, sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je videla da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla.

- Dosta kasnije, osoblje hostela je ušlo u sobu i zateklo mrtvog muškarca. Oni su i pozvali Hitnu pomoć. Nije isključena mogućnost da bi nesrećni čovek preživeo da je ženska osoba odmah pozvala pomoć, ali ona je iz nekog razloga pobegla. Sumnja se da je preminulom pozlilo tokom seksualnog odnosa s tom mlađom ženskom osobom i da se ona verovatno uplašila. Nije otkriveno ko je žena - kaže izvor Kurira. 

 

 

 

Ostavite komentar