Vesti > Hronika

ON JE PRETUKAO I POZNATOG DOKTORA? Jedan od MALOLETNIKA (16) koji su ubili muškarca na VOŽDOVCU već poznat po nasilju!

Doktor Branko Kajtazi i njegova dvojica sinova pretučeni su 25. decembra 2023. godine u parku kod Centralnog groblja

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/05/2024 > 15:53

podeli vest:

ON JE PRETUKAO I POZNATOG DOKTORA? Jedan od MALOLETNIKA (16) koji su ubili muškarca na VOŽDOVCU već poznat po nasilju!
Foto: Shutterstock


Protiv jednog od dvojice maloletnika osumnjičenih za teško ubistvo Đorđa Mijatovića, brata potpredsednika Vlade Federacije BiH, već se vodi se postupak pred Višim sudom zbog krivičnog dela Učestvovanja u tuči, potvrđeno je nezvanično za Blic. 

Naime, on je optužen da je učestvovao u napadu na doktora Branka Kajtazija i njegova dva sina krajem decembra prošle godine u istom kraju beogradskog naselja Braće Jerković.

Doktor Branko Kajtazi i njegova dvojica sinova pretučeni su 25. decembra 2023. godine u parku kod Centralnog groblja.

- Dvojica dečaka su prebila mene i mog najstarijeg, maloletnog sina od 15 godina. Metalnim štangalama po telu i glavi su nas udarali, isekli su nas, krvarili smo mnogo. Mlaćeg sina od 13 godina su tukli rukama i nogama. Svi smo završili u Urgentnom centru. Prethodno je mlađi brat jednog od te dvojice maloletnih siledžija sačekao mog mlađeg sina ispred OŠ "Branislav Nušić" i udarao pesnicama - ispričao je doktor Kajtazi za "Kurir".

Ispovest doktora Branka Kajtazi pročitajte u našoj odvojenoj vesti.

Foto: Tanjug/Damir Senicar

 

Maloletnici od po 16 godina uhapšeni su zbog sumnje da su ubili Đorđa Mijatovića, brata potpredsednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, Mijatović je dobio šest udaraca u glavu od kojih je jedan bio u predelu slepočnice.

- Taj udarac je doveo do pucanja lobanje od kojih je Mijatović dobio epi napad i infarkt - kaže naš izvor.

Kako objašnjava izvor "Blica", nakon što rezultati obdukcije budu dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, biće naloženo sudsko medicinsko veštačenje koje će utvrditi na koji način je preminuli zadobio kobne povrede.

Do sukoba je došlo, kako je ispričao Ivica Dačić ministar policije, a prema rečima supruge preminulog, nakon što su se njihova deca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čoveka nisu mališanima hteli da vrate loptu.

- Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje - kaže Dačić.

Ostavite komentar