Vesti > Hronika

"MAMA, NIKADA VIŠE NEĆU DA SE VOZIM!" Majka devojčice povređene u PADU RINGIŠPILA prepričala stravično iskustvo

Kako je rekla, bile su to scene koje nikada neće zaboraviti, a za najteže povređenu devojčicu rekla je da veruje da će biti dobro

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Kristina Jokić

10/05/2024 > 15:23

podeli vest:

"MAMA, NIKADA VIŠE NEĆU DA SE VOZIM!" Majka devojčice povređene u PADU RINGIŠPILA prepričala stravično iskustvo
Foto: Blic/ustupljene fotografije


Majka male Bojane iz Kuršumlije, povređene kada se u sredu u tom mestu polomio ringišpil, kaže da joj je ćerka odmah po izlasku iz prokupačke bolnice rekla: "Mama, nikada više neću da se vozim na rigišpilu!"

Ona ističe da je tog dana Bojani bio rođendan te je otišla sa drugaricom iz komšiluka na svoju drugu vožnju na ringišpilu:

- Radim u blizini i čuo se strašan prasak pa smo svi istrčali. Kada sam shvatila šta se dogodilo, potrčala sam dole, jer sam znala da mi je tamo ćerka. U međuvremenu me je ona pozvala telefonom, ali nisam mogla da se smirim. Bile su to strašne scene koje nikada neću zaboraviti. Na sreću, ona je sledeći dan izašla iz bolnice.

Foto: Blic/ustupljene fotografije

 
Vlasnica čupala kosu i udarala glavom o beton

Kako kaže, scene iz Hitne službe u Kuršumliji bile su užasne za svakog ko se u tom momentu našao u prostorijama. 

- Vrištala sam, morali su i mene da smiruju. Na kraju su me izbacili. Govorili su mi da je Bojana dobro, videla sam to, ali sam videla i da je Anja mnogo loše i samo mi je ona bila u glavi. Znate, deca se u malim sredinama čitave godine raduju tom ringišpilu, koji dođe dva puta godišnje. Ovo je strašno. Ne krivim ja ni te ljude. Čula sam da je žena vlasnika, kada je videla šta se dogodilo, čupala kosu i udarala glavom u beton. Ne želim da ikada iko više doživi ono što se dogodilo - priseća se naša sagovornica.

Foto: Blic/ustupljene fotografije

 

Dodaje da je i David Jovanović izgledao loše:

- On je u prokupačkoj bolnici bio na donjem spratu. Išla sam da ga posetim, a sa nama u sobi je bila njegova sestra. Tek drugog dana, kada se sve malo smirilo, smirili smo se i mi, jer smo videli da su oni svi koji su bili sa nama u bolnici dobro.

Njena ćerka ni danas nije otišla u školu, počeće od ponedeljka. 

- Važno je samo da su deca dobro i Anja će biti dobro, ne sumnjam. Znate, prošle godine sam se sa ćerkom vozila i ja. I uvek kada odemo u neki drugi grad, ako ima balerina, ringišpila, vozimo se. Moja Bojana neće više, to mi je rekla. Njoj su jezive scene, koje je videla, trajna uspomena i nikad ih neće zaboraviti - zaključuje Bojanina majka.

Foto: Instagram Printscreen/192_rs

 
Anja i dalje u komi

Tokom prepodneva iz prokupačke bolnice su puštena na kućno lečenje poslednja dva deteta koja su zadržana. U ovom momentu, dvanaestoro od trinaestoro povređene dece je stabilno i dobro.

Mala Anja Bešević je i dalje u UKC Niš i njeno stanje je za sada nepromenjeno. Nalazi se u veštačkoj komi zbog povreda glave koje je zadobila. 

Ostavite komentar