Vesti > Hronika

Zet TIKTOKERKE Uki Q branio se na SASLUŠANJU: Nisam TUKAO ženu, samo sam je ODGURNUO

U Drugom osnovnom javnom tužilaštvu izjavio je da je i Sara njega udarila

Izvor: K1info/kurir.rs

01/10/2022 > 19:10 >> 19:26

podeli vest:

Zet TIKTOKERKE Uki Q branio se na SASLUŠANJU: Nisam TUKAO ženu, samo sam je ODGURNUO
Foto: Shutterstock


Damjan H. (23), kome je preksinoć određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu Saru H. (19), na saslušanju je tvrdio da nije tukao ženu, već ju je samo odgurnuo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, zet tiktokerke Uki Q delimično je priznao krivicu za nasilje u porodici.

- Žena me je provocirala, posvađali smo se. Uhvatio sam je rukom za vrat, gurnuo sam je i ona je pala i udarila glavom o pločice - navodno je izjavio na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu Damjan H.

On je potom naveo i "da je Sara, takođe, njega udarila".

- Ne sećam se šta se sve tačno izdešavalo, ali znam da je nisam tukao - navodno je izjavio u svoju odbranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Podsetimo, da je do nasilja došlo javnost je obavestila Sarina rođena sestra, poznata tiktokerka Una Kablar. Una je iskoristila svoj uticaj na društvenim mrežama i podelila priču o jezivom nasilju koje je njena sestra doživela. Ona je objavila i niz fotografija na kojima se vidi da Sara ima podlive po licu, vratu, rukama, kao i masnicu ispod oka.

Izvor iz istrage kaže da će Sara H. biti među prvim saslušanim svedocima u istrazi protiv svog muža.

- Malo je verovatno da su ovakve povrede nastale samo jednim odgurivanjem. Tokom istrage biće naloženo veštačenje povreda i načina na koji su one mogle da nastanu - objašnjava Kurirov izvor.

Beba je dobro

Sara i Damjan imaju dvomesečnu bebu, koja je bila u stanu tokom nasilja. Zabrinjavajuće je i to što beba ima modrice po guzi, a kako nam je u četvrtak Sara objasnila, "ona sada sumnja da je Damjan stezao bebu dan ranije zato što je plakala zbog grčeva". Sarina mama juče je rekla da je beba sada dobro.

Sara H. je, podsetimo, ispričala da ju je muž 15 minuta udarao šakom u glavu, da ju je vukao po stanu, oborio na pod i lupao joj glavu o pločice, zbog čega je izgubila svest.

Kao motiv brutalnog prebijanja ona je navela svađu zbog njegove mame, koja im se, prema njenim rečima, konstantno mešala u odnos, zbog čega su se i ranije svađali, ali je muž do srede uveče nikada nije tukao.

 

 

 

 

Ostavite komentar