Vesti > Hronika

Ko je mladić koji je UBIO MAJKU u Beogradu? Rodbina tvrdi da je patio od BIPOLARNOG POREMEĆAJA

Đorđe je poreklom iz Šapca, a sa majkom i sestrom se doselio u Beograd pre nekoliko godina

Izvor: K1info

01/10/2022 > 14:25

podeli vest:

Ko je mladić koji je UBIO MAJKU u Beogradu? Rodbina tvrdi da je patio od BIPOLARNOG POREMEĆAJA
Foto: Pixabay.com/screenshot facebook


Policija je danas uhapsila Đorđa M. (26) zbog sumnje da je ubio svoju majku D. M. (61) u stanu u Ulici vojvode Stepe u Beogradu.

U voždovačkoj višespratnici u ulici Vojvode Stepe, mladić Đorđe M. je, kako se sumnja, ubio svoju majku zadavši joj nekoliko udaraca u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama zločin se dogodio pre dva dana, a telo nesrećne žene pronađeno je sinoć.

Iako je, prema rečima rodbine, mladić patio od bipolarnog poremećaja, komšije iz susednih ulaza kažu da je bio dobar momak, da se uredno javljaao svima, ali su ga se deca plašila izgledao je strašno, rekle su komšije.

Kako kažu, najverovatnije mu je samo odjednom nešto "kvrcnulo".

Kako saznajemo Đorđe je poreklom iz Šapca, a sa majkom i sestrom se doselio u Beograd pre nekoliko godina.

Prema rečima komšija, mladić je i radio kao obezbeđenje u obližnjem supermarketu.

Radnica iz jedne od prodavnica rekla je da je pre dva dana videla momka koji izbezumljeno trči po ulici i da je sigurna da je to bio Đorđe.

Bio je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, na koje je postavljao fotografije, najčešće iz teretane, ali i kako puca u streljani i pliva za časni krst.

Da podsetimo telo njegove majke nađeno je tokom noći. U saopštenju MUP piše da joj je naneo više udaraca tupim predmetom po glavi, i da je nesrećna žena preminula od zadobijenih povreda.

Prema rečima njegove sestre, Đ. M. se poslednjih dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

 

 

Ostavite komentar