Vesti > Hronika

SMRT SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ pod velom MISTERIJE! Ocu još uvek ne daju ĆERKINO TELO

Njena bliža porodica za devojku ima samo reči hvale i svakog trenutka se pitaju kako ju je ovakva nesreća zadesila

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

19/04/2024 > 09:20

podeli vest:

SMRT SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ pod velom MISTERIJE! Ocu još uvek ne daju ĆERKINO TELO
Foto: Facebook printscreen/Kristina Milenković


Pogibija mlade Kristine Milenković (25) iz Lebana, koja je u nedelju stradala u Švajcarskoj, bio je šok za celu njenu porodicu i familiju. Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju oko šest sati ujutru, nakon što je devojka, kako se sumnja, pala pod voz. 

- Pet dana već čekamo odgovore od švajcarske policije, kažu da je istraga u toku i da ne možemo da dobijemo odgovore. Ocu ne daju da preuzme telo još uvek - rekao je izvor blizak porodici. 

Otac svakodnevno čeka poziv švajcarske policije u kojem će ga obavestiti kada može preuzeti telo njegove pokojne ćerke da je dostojno sahrani u Srbiji.

 

Foto: Facebook printscreen

 

- Naša Kristina je bila jako dobra devojka za primer. Ponosni smo na nju, imala je dva ispita do kraja Medicinskog fakulteta. Nažalost, zadesila je ovakva sudbina, strašna - rekao je izvor. 

- Za dva meseca bi napunila 26 godina - dodao je.

Izvor kaže da je često putovala u Beč jer je tamo imala rodbinu. Takođe, održavala je kontakt preko društvenih mreža sa ostalom rodbinom. 

- Stalno je pričala da će doći i kod mene i nikako nismo stigle da se vidimo - objasnio je izvor i dodao da su prvo rekli da je u pitanju saobraćajna nesreća, ali su kasnije povukli te navode i sada sumnjaju na nešto drugo zbog čega ne žele da odaju detalje dok je istraga u toku.

- Svi se pitamo šta se desilo, da se nije nekome zamerila. Njen će otac tražiti da sazna sve do detalja kada ode, još uvek je u Lebanu - dodao je izvor medija.

Ostavite komentar