Vesti > Hronika

Odloženo suđenje muškarcu koji je na NAJMONSTRUOZNIJI NAČIN UBIO TRANSRODNU OSOBU! Potresne reči majke nastradale Noe!

Dabetić se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz niskih pobuda

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

18/04/2024 > 13:22

podeli vest:

Odloženo suđenje muškarcu koji je na NAJMONSTRUOZNIJI NAČIN UBIO TRANSRODNU OSOBU! Potresne reči majke nastradale Noe!
Foto: Društvene mreže


U Višem sudu u Beogradu danas je za 7. maj odloženo pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života N.M. (18).

Suđenje je odloženo zbog izostanka Dabetićevog branioca, saznaje Tanjug.

U sudnici su bili prisutni majka i otac ubijene osobe (N. M.), a Dabetić je doveden iz pritvor u kojem se nalazi od hapšenja.

Na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, Dabetić bi trebalo da se kratko izjasni o krivici, dok će na glavnom pretresu (suđenju) detaljno izneti odbranu.

Dabetić se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio N.M..

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života N. M. (18), s kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Da podsetimo, u Višem sudu u Beogradu dana sje trebalo da počne suđenje za monstruozno ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18), koja je nestala 17. juna prošle godine, a 19 dana kasnije su delovi njenog tela pronađeni u stanu njenog emotivnog partnera Ognjena Dabetića (33).

Foto: Printscreen/TikTok

 

Boba Milivojev, Noina majka istakla je da će se boriti za pravdu svog deteta.

- Ne znam da li ću zdravstveno biti u stanju da dođem sutra na pripremno ročište, ali za pravdi i pravičnu kaznu... Sve za moje dete - kaže Boba za Kurir i dodala da joj teško pada da govori o svemu tome:

- Preteško mi je... Ne želim da sretnem tog čoveka, baš ne bih da ga vidim. Ja zaista ne mogu da zamislim susret sa njim.

Dabetić se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz niskih pobuda, a kada je ispitivan u policiji povodom njenog nestanka rekao je da je uopšte nije video.

- Nakon njegovog hapšenja, kad je policija pronašla delove Noinog tela, Dabetić je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola" - podseća izvor pomenutih medija.

U optužnici se navodi da ju je najpre zadavio kablom, a onda njeno telo raskomadao.

Foto: TikTok screenshot/noadivica

 

- Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se u optužnici i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Ostavite komentar