Vesti > Hronika

UŠLI SMO U DEVETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE! Policija ima NOVU STRATEGIJU, a evo šta je razlog

Policija ponovo proverava sve šahtove i rezervoare

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

13/04/2024 > 08:24

podeli vest:

UŠLI SMO U DEVETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE! Policija ima NOVU STRATEGIJU, a evo šta je razlog
Foto: K1info/Tanjug/Vladimir Sporčić/shutterstock/Facebook Printscreen


Potraga za telom Danke Ilić (2) ušla je u deveti dan, a strategija policije je da se pretraže i već pregledane delove Zlota zbog mogućnosti da je neki detalj promakao ili su saučesnici pomerali više puta devojčicino telo.

U slučaju ubistva Danke Ilić, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a kako navodi izvor "Blica" pretraživaće se nove površine, ali i već pretraženi delovi. 

- To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomerao telo u nameri da ostane sakriveno - kaže izvor "Blica". 

Policija proverava sve šahtove i rezervoare koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP "Vodovod" i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

Policija je, ispraznila septičku jamu u dvorištu kuće osumnjičenog Dejana Dragijevića u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susednom dvorištu.

Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Dalibor Dragijević, koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici, priznao je da je pomogao bratu da se reši tela dvogodišnje Danke. On je u policiji nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo međutim, policija na tim mestima nije pronašla ništa.

On i njegov brat Dejan su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za telom. 

Podsetimo, Danka Ilić je nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kada je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje.

Za devojčicom se tragalo devet dana, a onda su 4. aprila osumnjičeni Janković i Dragijević uhapšeni kada su otkrili šta su uradili.

Ostavite komentar