Vesti > Hronika

DANKIN BRAT VRAĆEN RODITELJIMA! Svakodnevno DOZIVA I TRAŽI sestricu

Majka ubijene Danke se podvrgla psihijatrijskom veštačenju

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Nemanja Negovanović

11/04/2024 > 23:37

podeli vest:

DANKIN BRAT VRAĆEN RODITELJIMA! Svakodnevno DOZIVA I TRAŽI sestricu
Foto: k1info/shutterstock/facebook printscreen


Trogodišnji Lazar, koji je dan nakon ubistva svoje sestre Danke Ilić (2) 26.marta, procenom Centra za socijalni rad u Boru privremeno smešten u hraniteljsku porodicu, ponovo je vraćen svojim roditeljima Ivani i Milošu Ilić.

Kako Informer.rs saznaje od izvora bliskog istrazi, majka ubijene Danke Ilić, nakon tragedije koja je zadesila ovu porodicu, podvrgnuta je psihijatrijskom veštačenju, s obzirom na to da je majka bila poslednja osoba koja je bila uz dete tog kobnog 26.marta kada se desilo monstruozno ubistvo.

- Majka je, prema procenama specijalista, koji su sa njom razgovarali i obavili neophodne preglede potpuno psihički i mentalno zdrava, što ukazuje da svojoj dvogodišnjoj devojčici nije mogla učiniti ništa loše. Zbog toga je vraćen roditeljima, a mali Lazar svakodnevno traži i doziva svoju sestricu za čijim telom se još uvek traga - saznaje nezvanično Informer.rs.

To je potvrdila i naša sagovornica iz Bora, gde roditelji male Danke žive.

- Srela sam majku sinom u gradu. Sa njima su bili i suprug i svekar. Žena je u drugom stanju, mora da se pričuva i posveti drugim detetu. Nije njima lako, ovo je ne daj Bože nikome. Poznajem i baku Tanju, Miloševu majku. Ona je žena pod lekovima jer ovo ne moze da prihvati. Kako će se sve završiti, mislim da niko ne zna - rekla nam je starija Boranka.

Ostavite komentar