Vesti > Hronika

TAJNU O UBISTVU DANKE NOSI U GROB! Evo gde će biti SAHRANJEN Dalibor, saučesnik u MONSTRUOZNOM ZLOČINU

Dalibor Dragijević, brat osumnjičenog Dejana za ubistvo male Danke, preminuo je u pritvoru

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Kristina Jokić

10/04/2024 > 13:34

podeli vest:

TAJNU O UBISTVU DANKE NOSI U GROB! Evo gde će biti SAHRANJEN Dalibor, saučesnik u MONSTRUOZNOM ZLOČINU
Foto: Facebook printscreen


Više od dve nedelje prošlo je od stravičnog zločina nad dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora.

Telo devojčice još uvek nije pronađeno, mnogo je pitanja bez odgovora i sumnji u javnosti, i svi smo na neki način zbunjeni novonastalim informacijama, a nikako da ovekovečimo potpunu sliku ovog slučaja.

- Tri policijske marice uz nekoliko policijskih automobila uputilo se ka smeru Zlot - Podgorac. S druge strane, i dalje se nastavljaju pretrage bazena sa vodom, koji se nalaze nedaleko od kuće osumnjičenog. Takođe, sa lica mesta smo uspeli da saznamo da će brat osumnjičenog, koji se tereti za saučesništvo, a koji je preminuo u policijskoj upravi, biti sahranjen sutra na Novom groblju u selu Zlot. I dalje čujemo ovde mašine i vatrogasce koji pretražuju pomenute rezervoare napunjene vodom. Takođe, pretražena je i šuma nadomak kuće osumnjičenog, ali bez uspeha. Tokom jučerašnjeg dana, započeta je potraga malo dalje od kuće, a na teren je izašla i cisterna za pražnjenje pomenutih rezervoara - rekla je novinarka sa terena za Kurir.

Danas se ponovo pretražuju rezervoari sa vodom, ali i šuma koja vodi ka planinskom delu.

- Uspeli smo da vidimo i tri marice koje su se uputile ka kraju ovog sela, pretpostavljamo da će se pretražiti taj teren u oba smera. Dakle, i rezervoari sa vodom, ali i šuma koja vodi ka planinskom delu ovog sela. Takođe, u nezvaničnom razgovoru sa komšijama smo dobili informacije da je porodica, čiji su rezervoari, trenutno u Boru, a da na ovoj lokaciji imaju podstanare, pa je policija unapred najavila da će biti pretražen i ovaj deo terena - objasnila je ona.

Ostavite komentar