Vesti > Hronika

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Na saslušanju I MAJKA osumnjičenog ZA UBISTVO DANKE!

On dodaje da svi u porodici imaju problema sa srcem i da je Dejan prošle godine imao infarkt

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Negovanović

05/04/2024 > 20:32

podeli vest:

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Na saslušanju I MAJKA osumnjičenog ZA UBISTVO DANKE!
Foto: K1info/Facebook printscreen/google maps/wikipedia


Borska policija danas popodne odvela je na saslušanje i majku Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. To je za "Blic" potvrdio Dejanov otac Rade Dragijević.

Ranije danas, da podsetimo, na saslušanje je odveden i Dejanov mlađi brat Dalibor.

- Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući - kaže Rade Dragijević za "Blic".

"Ne verujem da je kriv"

- Slušam na TV-u, ima manipulacija za sve i svašta. Ja ne znam šta se dešavalo, ali ne verujem da je tačno to što se priča. Dejana nije bio takav nikada. Ja ga ne znam kao takvog. Kod mene nije bio ni agresivan ni bilo šta. Ni on, ni drugi sin Dalibor - kaže Rade

On dodaje da svi u porodici imaju problema sa srcem i da je Dejan prošle godine imao infarkt.

- Mi svi imamo srčane probleme. Supruga i ja odavno smo srčani bolesnici. Dejan je prošle godine je imao infarkt, jedino mlađi sin ne boluje od srca. Ali posle svega i on će da dobije srčane probleme - kaže Rade.

Ostavite komentar