Vesti > Hronika

"TEŠKO ĆE NAĆI DANKU" Jezive reči OSUMNJIČENOG za UBISTVO! Akcija policije NIKAD JAČA, pretražuju SVAKI DETALJ (FOTO)

Jedan od osumnjičenih potpuno hladnokrvno se raspitivao o potrazi Danke Ilić

Izvor: K1info/novosti.rs

Autor: Kristina Jokić

05/04/2024 > 10:00

podeli vest:

"TEŠKO ĆE NAĆI DANKU" Jezive reči OSUMNJIČENOG za UBISTVO! Akcija policije NIKAD JAČA, pretražuju SVAKI DETALJ (FOTO)
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Selo Luka kod Bora rodno je mesto Srđana Jankovića, jednog od osumnjičenih za ubistvo devojčice Danke Ilić. Komšinica iz radnje koja se nalazi preko puta kuće u kojoj je osumnjičeni živeo kaže da je sa Srđanom poslednji put razgovarala pre dve noći. A kako kaže, on se tada potpuno hladnokrvno raspitivao da li je mala Danka pronađena.

- Pitao je šta se dešava sa malom, jesu li je pronašli, pošto je to danima glavna tema u selu. Rekla sam mu da je nisu našli, a on je prokomentarisao da će teško i da je nađu - rekla je ova komšinica govoreći o ubijenoj Danki Ilić. 

Još se ne zna gde je telo

Policija pretražuje sela Luke i Zlot iz kojih su osumnjičeni za ubistvo deteta, a pretražuje se i dalje deponija na starom Banjskom putu. Takođe pretražen je i salaš koji pripada dedi jednog od osumnjičenih. Žandarmerija se nakon pretrage terena u selu Luke povukla oko 18.30. Ova dva sela su blizu Banjskog polja ali se nalaze na različitim krajevima. 

Policija pretražuje sela Luke i Zlot iz kojih su osumnjičeni za ubistvo deteta, a pretražuje se i dalje deponija na starom Banjskom putu. Takođe pretražen je i salaš koji pripada dedi jednog od osumnjičenih.

Žandarmerija se nakon pretrage terena u selu Luke povukla oko 18.30. Ova dva sela su blizu Banjskog polja ali se nalaze na različitim krajevima.

Pretraženo na stotine kuća i vozila

Od dana kada je nestala Danka Ilić, jake snage policije radile su danonoćno na ovom slučaju u nadi da će se devojčica pronaći živa i zdrava. Koliko je ogromna bila istraga nestanka Danke pokazuju podaci koje je saopštio MUP.

Pretraženo je 333 kuća i stanova, pregledano 360 vozila, bazna stanica za Banjsko polje registrovala je 24.455 telefona.

Ubijena Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Danka Ilić ubijena, te da su dvojica mušakaraca priznala zločin, više o tome u posebnoj vesti.

Ostavite komentar