Vesti > Hronika

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE (2): Evo koja 2 ključna detalja su MISTERIJA

Gde i kako je skriveno telo Danke i kako je ubijena?

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: K1info

05/04/2024 > 09:16

podeli vest:

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE (2): Evo koja 2 ključna detalja su MISTERIJA
Foto: Facebook printscreen/Tanjug/Vladimir Sporičić


Posle 10 dana opsežne potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, u četvrtak ujutru stigla je jeziva vest da je devojčica ubijena, a sve nade da će biti pronađena živa i zdrava, zauvek su izgubljene.

Radnici "Vodovoda" Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, priznali su da su ubili devojčicu automobilom, a potom telo bacili na deponiju.

Međutim, dva ključna detalja su i dalje misterija - gde i kako je skriveno telo Danke i kako je ubijena?

Policija i danas nastavlja detaljnu potragu za telom ubijenog deteta, a osumnjičeni su policiji rekli kako su dva dana nakon ubistva otkopali telo i zakopali ga na drugo mesto.

Podsećamo, istraga je utvrdila da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

U Zlotu kapije pod katancem

Zbog smrti dvogodišnje Danke Ilić (2), koja je pored Srbija potresla i region i šire, na svakom koraku vlada muk. U naselju Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za njeno ubistvo, Dejan Dragijević, pojedini meštani su se sinoć zatvorili u kuće. Tako je i jutros u ulici gde živi Dejan sa porodicom, ocem majkom i bratom.


 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar