Vesti > Hronika

OVO je AUTOMOBIL smrti U BANJSKOM POLJU! Ovim "Fijatom" JE PREGAŽENA DANKA ILIĆ! (FOTO)

Kako se vidi na fotografiji, ona je zabeležena kobnog dana u 13:35 časova i 35 sekundi

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

04/04/2024 > 21:28

podeli vest:

OVO je AUTOMOBIL smrti U BANJSKOM POLJU! Ovim "Fijatom" JE PREGAŽENA DANKA ILIĆ! (FOTO)
Foto: Shutterstock/Facebook printscreen


Srđan Janković i Dejan Dragijević uhapšeni su danas zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, za kojom se tragalo od 26. marta. Oni su devojčicu, kako se sumnja, udarili automobilom "fijat panda", a sada se pojavila i fotografija tog vozila koju je zabeležila kamera za video-nadzor.

 Kako se vidi na fotografiji, ona je zabeležena kobnog dana u 13:35 časova i 35 sekundi.

Foto: Printscreen

 

 Kako je ranije rekao ministar policije Bratislav Gašić, majka je sa decom došla u 13.10 sati u Banjsko polje, i da su se deca su igrala u dvorištu gde ih je ona fotografisala. U 13.22 je, kaže, shvatila je da Danke nema, a supruga je pozvala u 13.41 sat.

Kako je rekao, "u tom periodu, od 13.45 do 15.52 sati, Danka je izašla iz dvorišta i kretala se asfaltom, što potvrđuju dva očevica".

- Majka je oko 13.50, tražeći dete, videla beli auto i muško lice koje stoji pored njega, za koje se kasnije, tokom istrage, ispostavilo da je reč o vozilu "fiat panda", u kome su bili osumnjičeni S.J. i D.D. Prema iskazu jednog od osumnjičenih, oni su bili na radnom zadatku u naselju Banjsko polje, gde su trebali da provere šaht u Ozrenskoj ulici, gde su stigli u 13.20 - ispričao je Gašić.

Ostavite komentar