Vesti > Hronika

Otac DEČAKA UBICE pokazao KAKVA JE LIČNOST! Oglasio se punomoćnik PORODICA čija su deca STRADALA U RIBNIKARU

Vladimir Kecmanović dao je sraman odgovor na pitanje majke ubijene devočice

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

02/04/2024 > 15:35

podeli vest:

Otac DEČAKA UBICE pokazao KAKVA JE LIČNOST! Oglasio se punomoćnik PORODICA čija su deca STRADALA U RIBNIKARU
Foto: Youtube PrintScreen/ординација/drustvene mreže/ata images


Ognjen Božović punomoćnik porodica dece ubijene u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" rekao je nakon današnjeg suđenja roditeljima dečaka ubice da "smo danas imali priliku da shvatimo karakterne crte i kakva je ličnost otac dečaka ubice".

Nakon što je na današnjem ročištu Vladimir Kecmanović dao sraman odgovor na pitanje majke ubijene devočice u OŠ "Vladislav Ribnikar" , pred novinare ispred Palate pravde stao je Ognjen Božović, punomoćnik oštećenih. 

- Imali smo priliku da čujemo kako Vladimir Kecmanović vidi svoju poziciju u svemu što se dogodilo, kako vidi svoju odgovornost i šta smatra da je važno u pogledu onog što se desilo. Imali smo priliku da shvatimo njegove karakterne crte i kakva je ličnost - rekao je Božović. 

On je dodao i da ne postoje smetnje da otac dečaka ubice bude saslušan u parnici.

- Nadam se da će to biti u četvrtak, da ćete videti ono čemu smo mi prisustvovali. Ako se pojavi, neće moći da uskraćuje pitanja bilo kome, neće imati priliku da se poziva na odbranu ćutanjem, već će biti dužan da odgovara. Videćemo da li ce doći ili ne - rekao je Božović.

Podsetimo, na suđenju za pucnjavu u OŠ "Vladislav Ribnikar" danas su roditelji žrtava postavljali pitanja Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka ubice. 

Ostavite komentar