Vesti > Hronika

JEZIVI DETALJI ZLOČINA u Somboru! Seo pored ubijene ŽENE, OBJAVIO SLIKU na FACEBOOK, PA SE OBESIO! Ovo je žrtva

Razveli su se pre nekoliko godina, ali su se često i mirili, tvrde komšije

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Mina Duduković

27/03/2024 > 12:34

podeli vest:

JEZIVI DETALJI ZLOČINA u Somboru! Seo pored ubijene ŽENE, OBJAVIO SLIKU na FACEBOOK, PA SE OBESIO! Ovo je žrtva
Foto: Facebook Printscreen


Radovan Dimitrov (46) iz okoline Sombora ubio je svoju bivšu suprugu Ivanu Harangoza (39) sa kojom ima troje dece tako što joj je pucao iz vatrenog oružja u glavu, a potom se obesio u porodičnom domu. 

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć u porodičnoj kući nadomak Sombora.

Foto: Facebook Printscreen

 

- Radovan i Ivana su dugo bili zajedno, onda su se venčali i dobili troje dece. Naizgled, sve je delovalo u redu, ali u suštini kako se sada priča oni su se stalno svađali. Imali su puno problema - ispričali su za Kurir meštani Stapara kod Sombora i dodali:

- Razveli su se pre nekoliko godina, ali su se često i mirili, a potom bi opet živeli svi zajedno, kao da se prethodno nisu ni rastajali. Bila je to neka čudna ljubav i veza, a često su se svađali oko nekih kredita koje su podigli, a nisu mogli da vrate.

Kako dalje navode komšije za Kurir, sinoć je sukob navodno, nastao zbog neplaćenih računa.

- Navodno, oni su se sinoć opet svađali oko računa i vraćanja duga za taj kredit. Radovan je u celom tom ludilu uzeo vatreno oružje i pretio Ivani. Ona ga je molila da je ne dira i da je ostavi na miru. Međutim, do toga nije došlo, jer se Radovan usled svih uvreda navodno, koje je uputio supruzi odličio na zločin. Pucao joj je zverski u glavu - navodi komšija i dodaje:

- Radovan je navodno tada seo pored nje. Nije znao šta da radi. A ubrzo je uzeo mobilni telefon i na svom Fejbuk profilu objavio je na profilnoj fotografiju njihovu zajedničku sliku. Nakon toga dok su pristizali lajkovi Radovan je odlučio da izvrši samoubistvo, tako što se obesio.

Foto: Facebook Printscreen

 

Prema rečima komšija, oni su ogorčeni na čin zločin, ali i na njegovo ponašanje nakon što je izvršio krivično delo.

- Sram ga bilo, dok su mu ljudi lajkovali fotografiju i mislili da se opet pomiro sa ženom on je ubio, a posle se ubio. Sram ga bilo! Ostavio je troje dece da budu siročići - rekle su ljutito meštani sela kod Sombora.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog stravičnog ubistva i samoubistva.

Ostavite komentar