Vesti > Hronika

Točak sa AUTOBUSA ubio ženu! Uhapšen MEHANIČAR autobuskog preduzeća!

On će, u roku od 48 sati, kako je saopšteno iz tužilaštva, biti priveden na saslušanje

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

19/03/2024 > 17:28

podeli vest:

Točak sa AUTOBUSA ubio ženu! Uhapšen MEHANIČAR autobuskog preduzeća!
Foto: Shutterstock


Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnot tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje I.R. zbog sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Foto: Printscreen/instagram/Moj Beograd

 

On će, u roku od 48 sati, kako je saopšteno iz tužilaštva, biti priveden na saslušanje.

Žena V.J (69), koju je udario točak koji je otpao sa autobusa kod Karađorđevog parka, preminula je danas u Urgentnom centru.

Kako je saopšteno iz tužilaštva I. R. je mehaničar u privatnom preduzeću za saobraćaj "Banbus doo", s čijeg je autobusa na liniji 78 juče u Ulici bulevar oslobođenja otpao zadnji levi točak i povredio dve žene, od kojih je jedna danas preminula.

- U zavisnosti od odbrane osumnjičenog biti doneta odluka da li će u odnosu na istog ovo tužilaštvo eventualno podneti predlog za određivanje pritvora - saopšteno je iz tužilaštva.

Iz tužilaštva je saopšteno da je na lice mesta nezgode odmah izašao dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu radi vršenja uviđaja i izvođenja drugih dokaza a kako bi se utvrdio tačan uzrok nezgode, odnosno da li se u radnjama nekog lica stiču sva bitna obeležja bilo kog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti.

Ostavite komentar