Vesti > Hronika

DETALJI NESREĆE u Gornjem Milanovcu! Mladići su se POZNAVALI od malih nogu, išli zajedno u školu, Nikolin DEDA NEUTEŠAN

Do teške tragedije došlo je najverovatnije kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop

Izvor: K1info

Autor: RINA/Telegraf.rs/Anica Ninković

16/03/2024 > 14:26

podeli vest:

DETALJI NESREĆE u Gornjem Milanovcu! Mladići su se POZNAVALI od malih nogu, išli zajedno u školu, Nikolin DEDA NEUTEŠAN
Foto: RINA


Posle teške saobraćajne nesreće u kojoj su nastradala dva mladića, Gornji Milanovac je zavijen u crno. Mladići koji su poginuli na licu mesta, ali i mladić koji ih je udario poznavali su se od malih nogu.

- Sva trojica su išla zajedno u osnovnu školu, svih osam godina delili su đačku klupu i bili u istom odeljenju. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima. Nastradali N.Š. (23) bio je zaposlen u auto-servisu, a R.K. (23) bio je talentovani fudbaler - pričaju za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Do teške tragedije došlo je najverovatnije kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop, a onda je automobil kojim je upravljao A.O. (22) udario u njih. On je u zadržan, jer je vozio neprilagođenom brzinom.

- Dečko koji ih je udario je takođe pošten i dobar mladić, njihov drug iz škole. Rano je ostao bez majke i brzo je sazreo, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu. Svi o njemu mogu samo dobro vam da kažu. Užasna tragedija zaista, svi smo u šoku - dodaju građani.

Foto: RINA

 

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubila dvojica mladića dogodila se na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog, oko 1 sat i 40 minuta posle ponoći.

Radovan B. i Nikola Š. nastradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći noćas, oko 2 sata, koja se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

- Mi smo se sinoć čuli i pričali više nego ikada. Rekao mi je da je danas planirao da da sa ocem dižu folije na plastenike koje imaju. Planirao je i da sredi plažu, na reci koja se nalazi u našem selu - rekao je deka nastradalog Nikole, prenosi Informer.

Kako kaže, on je bio divan mladić, koji se jednom rađa.

- Ne zato što je bio moj unuk, nego jednostavno on je imao razumevanja za sve. I za svoju braću i za sve prijatelje. Kad treba nešto da se pripomogne, eto njega. Kako ću ja sad, kako da izdržim ovo, a da mi srce ne pukne - kroz suze je ispričao deda nastradalog mladića.

Kako kaže, unuk se zaposlio i radio u jednoj firmi u Gornjem Milanovcu.

- Zaposlio se pre dve godine, i radio u jednoj firmi u gradu. Bio je veoma odgovoran, kad je završio školu, rekao je da hoće da nastavi da se usavršava. Sinoć su on i njegov drugar išli u grad, a potom krenuli kući, ne znam ko je vozio, ali njegov automobil je slupan - rekao je deda skrhan bolom.

 

Ostavite komentar