Vesti > Hronika

MARKO I VASILIJE SU UBICE MMA BORCA! Ako ih VIDITE, oomah ZOVITE POLICIJU!

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

26/02/2024 > 19:56

podeli vest:

MARKO I VASILIJE SU UBICE MMA BORCA! Ako ih VIDITE, oomah ZOVITE POLICIJU!
Foto: Instagram/mmasavezsrbije


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo nad dvadesettrogodišnjim mladićem koji je u noći 25. februara preminuo usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu, dok je drugi tridesetdvogodišnji mladić zadobio teške telesne povrede.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Foto: MUP

 

Nadzorne kamere snimile su trenutak napada, a kako se vidi na snimku, dvojica napadača monstruozno ubijaju nesrećnog Stefana Savića.

Na snimku do kojeg je eksluzivno došao "Blic", a koji traje nešto manje od 2 minuta vidi se Stefan kako beži dok ga jure dvojica muškaraca.

Kako se vidi na snimku, Stefan skreće u Dunavsku ulicu, za njim i dvojica napadača koji ga savladavaju - jedan sa jedne, drugi sa druge strane.

Ostavite komentar