Vesti > Hronika

KOSTA ZAPREPASTIO osoblje na KLINICI: Evo koja 3 pitanja je POSTAVIO DEČAK UBICA! Od njegovih reči podilazi JEZA

On za sada ne pokazuje nikakvo kajanje i nikakvo preispitivanje sebe nakon zločina koji je celu Srbiju zaprepastio

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Mina Duduković

06/02/2024 > 13:08

podeli vest:

KOSTA ZAPREPASTIO osoblje na KLINICI: Evo koja 3 pitanja je POSTAVIO DEČAK UBICA! Od njegovih reči podilazi JEZA
Foto: Freepik.com/društvene mreže


Koste K. koji je 3. maja počinio težak zločin kada je iz pištolja ubio 9 vršnjaka i obezbeđenje u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" svojim pitanjima šokira osoblje na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim.

Kako pišu mediji on se sve vreme nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi. 

- Bili smo šokirani da jedan dečak može tako da razmišlja. Postavio je tri pitanja koja su nas pomalo bacila u rebus. Kostu konstantno zanima kako regauju njegovi "fanovi", da li im raste broj. Takođe, zanima ga da li mediji pišu o njemu. Kao i sadržaj, da li iznose tačne informacije o njemu. Kao da mu je jedino bitno kakva je njegova medijska slika. Ne pokazuje kajanje, niti razmišlja o nastradaloj deci - kaže izvor za Republiku.

 Naime, Kosta Kecmanović za sada ne pokazuje nikakvo kajanje i nikakvo preispitivanje sebe nakon zločina koji je celu Srbiju zaprepastio.

- On dosta brine o svojoj popularnosti. Njegov imidž mu je najbitniji. Kako on vidi sebe, tako želi i da ga svet percepira. To je jako zabrinjavajuće ponašanje deteta koje ima samo 14 godina - dodaje izvor. 

Podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/screenshot

 

Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Ostavite komentar