Vesti > Hronika

ODREĐEN PRITVOR osumničenom za ubistvo u BORČI

Naredbom o sprovodjenju istrage Bošku B. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo

Izvor: K1info/Tanjug

06/02/2024 > 11:03

podeli vest:

ODREĐEN PRITVOR osumničenom za ubistvo u BORČI
Foto: printscreen Instagram/SERBIA LIVE BEOGRAD


Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Bošku B. (22), osumnjičenom da je 1. februara ove godine u naselju Borča zajedno sa jednim maloletnim licem, prema kojem je postupak razvojen i NN ženskom osobom koja im je u tome pomogla, na podmukao način lišio života J.M.

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, rekla je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković. 

Osumnjičeni se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosti odbranu.

Naredbom o sprovodjenju istrage Bošku B. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su prethodno u više u navrata Boško B. i pomenuto maloletno lice odlazili na adresu oštećenog J.M. zbog neizmirenog duga, gde ga nisu zaticali, pa su njegovoj majci pretili napadom na život sina.

Foto: RINA

 

Zatim je, kako se sumnja, 1. februara ove godine NN ženska osoba dogovorila sastanak sa J.M. i o tome obavestila osumnjičene, koji su na dogovoreno mesto došli noseći sa sobom noževe.

Pošto je J.M. stigao na dogovoreno mesto sa oštećenim B.J, osumnjičeni su, nakon kraće rasprave, izvadili noževe i zadali ubodnu ranu B.J, dok je J.M. počeo da beži.

Boško B. i maloletnik su ga sustigli i zadali mu 15-ak ubodnih rana, usled kojih je oštećeni preminuo pre dolaska hitne pomoći, dok su se oni dali u bekstvo.

Noževe su odbacili u kanalizacioni šaht, gde su ih pronašli policijski službenici.
 

Ostavite komentar