Vesti > Hronika

JEZIVA SLIKA NA ULICAMA SMEDEREVA! Manijak POTPUNO GO od pojasa nadole JURIO DEVOJKU, pa uradio nešto ODVRATNO

B.M. je uhapšen i osuđen na kaznu zatvora

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

19/01/2024 > 14:31

podeli vest:

JEZIVA SLIKA NA ULICAMA SMEDEREVA! Manijak POTPUNO GO od pojasa nadole JURIO DEVOJKU, pa uradio nešto ODVRATNO
Foto: Freepik.com


B.M. iz Požarevca (47) Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je procesuiralo zbog krivičnog dela polno uznemiravanje, proglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora, uz koju kaznu mu je izrečena i mera bezbednosti zabrane komunikacije sa oštećenom.

Njemu se stavlja na teret da je dana 15. jula prošle godine oko 03,30 časova u Smederevu, polno uznemiravao oštećenu koja je u vreme izvršenja krivičnog dela imala tek navršenih 18 godina, na taj način što je najpre počeo da je prati ulicom 16. oktobra.

Na sebi je imao samo majcu dok je u donjem delu tela bio nag, zbog čega je oštećena počela da trči ka ulazu svoje zgrade, a kada ju je sustigao i približio se na razdaljinu od oko dva metra, držeći u ruci svoj polni organ, oštećena je počela da vrišti i nastavila da beži, nakon čega je i osuđeni otrčao u suprotnom pravcu.

Prema odredbama Krivičnog zakonika, polno uznemiravanje jeste svako verbalno, neverbalno ili fizičko ponašanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica u sferi polnog života, a koje izaziva strah ili stvara neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje.

Ostavite komentar