Vesti > Hronika

DOKTOR IZ SREMSKE MITROVICE SE SAM PRIJAVO POLIICIJI!

Nakon uzimanja izjave, policija će ići u porodilište da izvrši provere i da li je vršena klinička obdukcija

Autor: K1info/Republika

18/01/2024 > 19:20

podeli vest:

DOKTOR IZ SREMSKE MITROVICE SE SAM PRIJAVO POLIICIJI!
Foto: Freepik.com


Lekar iz Sremske Mitrovice kog optužuju da je maltretirao porodilju i da je kriv što je dete rođeno mrtvo, prijavio se sam policiji.

12. januara 2024. u porodilištu u Sremskoj Mitrovici dete je rođeno mrtvo, majka je zadobila povrede, a ni policija ni tužilaštvo nisu obavešteni o tome.

Brat porodilje na društvenim mrežama optužuje lekara da je kriv za tragediju - porađao ju je 10 sati, navodno joj je polomio rebra, zbog čega je i dete rođeno mrtvo

Lekar sad dolazi samoinicijativno u policiju da prijavi to sa društvenih mreža, jer se oseća ugroženo.

Nakon uzimanja izjave, policija će ići u porodilište da izvrši provere i da li je vršena klinička obdukcija. Sledi dalji rad i istraga.

Ostavite komentar

Aleksandar

Da ovaj slučaj u bolnici Sremska Mitrovica nije dospeo u medije, ja imam osnovanu sumnju : - da bi u Ministarstvu zdravlja sve zataškali i sabotirali i štitili tog lekara, kao što su radili u više sličnih slučajeva u prošlosti, kao što su u mom slučaju bezočno štitili privatnu ordinaciju DENTAL IMPLANT ignorišući moj zvaničan dokaz i stvarno stanje šta su tamo "radili" i napravili mi štetu koju neće da nadoknade, a njihova Inspekcija se ""prošetala", moje činjenice i dokaz su ignorisali i javili mi telefonom daje "sve u redu" a Zapisnik koji sam tražio kriju od mene 4 godine, pa su "angažovali" "Komisiju" RSK, koji su me takodje ignorisali i čiji sam "Izveštaj" osporio (što je bilo lako jer su ga providno NAMESTILI), pa su se UĆUTALI, a za sve su odgovorni : Goran Stamenković, (pomoćnik Ministra zdravlja za Inspekcijske poslove), - Snežana Stojanović, (inspektor u Ministarstvu zdravlja)- Miroslav Vukadinović, - (Predsednik Republičke Komisije RSK), - te Ministar zdravlja Danica Grujičić (kao i bivši Zlatibor Lončar). KATASTROFA ! bgdsudovi@gmail.com

29.01.2024 17:37