Vesti > Hronika

Detalji SMRTI Janjuševog brata! Porodica SLOMLJENA, brat i kolege pokušavale da ga dobiju

Spekuliše se da je reč o samoubistvu

Izvor: K1info/mondo.rs

25/12/2023 > 22:33

podeli vest:

Detalji SMRTI Janjuševog brata! Porodica SLOMLJENA, brat i kolege pokušavale da ga dobiju
Foto: Screenshot/društvene mreže


Tragične vesti o smrti brata učesnika ''Elite'' Marka Janjuševića Janjuša obišle su region u rekordnom roku.

Detalji Mihailove smrti za sada nisu poznati, a spekuliše se da je reč o samoubistvu. Janjuš je trenutno u rijalitiju "Elita", kao regularni takmičar i nije poznato da i mu je još uvek saopštena tužna vest.

Janjuševićev drugi brat Boris se sada oglasio i otkrio da je večeras u nekoliko navrata pokušao da stupi u kontakt sa Mihailom.

- Ništa ne znam, sada su me zvali neki novinari da me pitaju da li je to istina, evo pokušavamo da ga dobijemo, ne javlja se - poručio je njegov brat Boris.

Pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Kako mediji prenose, njegove kolege su ovih dana bezuspešno pokušavale da stupe u kontakt s njim.

- U petak se nije pojavio na poslu, sto je svima bilo čudno. Zvali su ga sa posla, pokušali da ga dobiju, ali bezuspešno. Svima je bilo čudno sto se nikom ne javlja, ali niko nije ni pomišljao da će ovo biti epilog - rekao je izvor za medije.

 

Ostavite komentar

Dragana

Apsolutno neprihvatljivo od strane novinara da objave vest odmah, bratu još nije javljeno a novine objavile.

26.12.2023 18:22