Vesti > Hronika

Ovo su MLADIĆI koji su POGINULI U NESREĆI kod RAŠKE! Sugrađani se opraštaju od njih

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 2.45 sati u mestu Kaznovići kod Rudnice na magistralnom putu Raška-Kosovska Mitrovica

Izvor: K1info

Autor: Sandžakpress.net

17/12/2023 > 12:28

podeli vest:

Ovo su MLADIĆI koji su POGINULI U NESREĆI kod RAŠKE! Sugrađani se opraštaju od njih
Foto: Shutterstock/SANDZAKPRESS.NET


Kako prenose domaći mediji, u stavičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu između Raške i Kosovske Mitrovice poginuli su Novopazarci Irfan Crnovršanin (27) i Ensar Harović (27) dok su njihova dva prijatelja teško povređena posle sudara.

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 2.45 sati u mestu Kaznovići kod Rudnice na magistralnom putu Raška-Kosovska Mitrovica.

- Do nesreće je došlo nakon direktnog sudara dva vozila malog kombija kedija i BMW u kom su bili mladići iz Novog Pazara, tačnije u kediju su bili poginuli, dok su povređeni bili u BMW. Od siline udarca oba vozila su sletela sa puta - navodi Sandžak press.

Za volanom kedija bio je Irfan Crnovršanin, dok je na suvozačevom mestu bio Ensar Harović. U BMW bila su dva mladića Z. H. i A. Dž. takođe, iz Novog Pazara.

- Povređeni su zadobili teške telesne povrede, ali su van životne opasnosti i oni su prevezeni u pazarsku bolnicu. Jedan od njih je pretrpeo prelom ramena, a drugi prelom potkolenice - navodi Sandžak press.

Dežurni hirurg Opšte bolnice u Novom Pazaru, Enes Zogić, izjavio je za medije da su povređeni u stabilnom stanju. Policija vodi istragu o uzrocima nesreće, a još uvek nema jasnih informacija o tome šta je dovelo do tako tragičnog ishoda.

Na društvenim mrežama mogu se videti brojni oproštaji od stradalih mladića, a neki od njih navode i da je tragediji kulminirala brza vožnja.

- Malo brža vožnja i nema vas više... Saučešće porodicama poginulih, ali čuli smo da su brzo vozili, a potom je vozač kedija izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se zakucao u BMW, a potom su sleteli sa puta - piše u jednom od komentara.

Ostavite komentar