Vesti > Hronika

TRAGEDIJA u Beogradu: Na ŽELEZNIČKOJ STANICI poginuo muškarac, neki vozovi NE IDU

Istraga će utvrditi šta se zaista dogodilo

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Katarina Milanović

12/12/2023 > 20:27

podeli vest:

TRAGEDIJA u Beogradu: Na ŽELEZNIČKOJ STANICI poginuo muškarac, neki vozovi NE IDU
Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović


Danas u 17.38 sati na otvorenoj pruzi, na drugom koloseku u železničkoj stanici Pančevački most, putnički voz naleteo je na jednu osoba, koja je tom prilikom nastradala, saopštili su iz "Infrastrukture železnice Srbije".

Kako Blic saznaje, poginuo je muškarac.

Osoba koja je usmrćena prilikom naleta voza nalazila se u zoni otvorene pruge, na mestu gde je zabranjeno kretanje ili prelaženje preko koloseka.

Zbog ove nesreće, pripadnici MUP-a zatvorili su za saobraćaj vozova najpre levi i desni kolosek pruge Pančevački Most – Beograd Centar, da bi u 19.38 sati za saobraćaj vozova bio otvoren tzv. levi banatski kolosek između Pančevačkog Mosta i Beograd Centra. Istraga je u toku.

Zbog ove nesreće do sada su otkazana 3 BG Voza, dok je sedam vozova čekalo na uspostavljanje saobraćaja (tri iz pravca Vukovog spomenika i četiri iz pravca Krnjače).

Infrastruktura železnice Srbije izražava saučešće porodici nastradale osobe i žaljenje zbog nesreće koja se dogodila.

I ovom prilikom Infrastruktura železnice Srbije ponovo upozorava i apeluje da se u blizini pruge poštuju propisi i signalizacija, da se ne prelazi pruga i ne kreće u blizini i po kolosecima na mestima gde je to zabranjeno, kako bi se izbegle ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi.

Ostavite komentar

Dusica Ilisevic

Pa zeleznice Srbije nisu postivale pravila. Coveku su vrata zatvorila ruku, i vukla ga par metara. Onda je covek zavrsio u zoni otvorene pruge. Kako je kondukter dao nalog za kretanje ako svi nisu usli. Budite objektivni prema porodici nesrecno nastradalnog coveka, i uticite kao portal da se ovakve nesrece vise be dogadjaju.

12.12.2023 21:09