Vesti > Hronika

Podneta KRIVIČNA PRIJAVA protiv OSUMNJIČENOG za NAPAD na Ruskinju u Beogradu

On je pre četiri dana verbalno i fizički napao svoju devojku i naneo joj lake telesne povrede

Izvor: K1info/Tanjug

08/12/2023 > 13:35

podeli vest:

Podneta KRIVIČNA PRIJAVA protiv OSUMNJIČENOG za NAPAD na Ruskinju u Beogradu
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanja i mučenja, protiv osumnjičenog S.M. (29) koji je pre četiri dana verbalno i fizički napao svoju devojku A.C. (19), državljanku Rusije, i naneo joj lake telesne povrede, podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštilo je ovo tužilaštvo.

U saopštenju se navodi da osumnjičeni S.M. bio dva meseca u emotivnoj vezi sa A.C. i da su živeli zajedno na istoj adresi.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu raspisana je potraga za osumnjičenim kome je po javljanju određeno zadržavanje od 48 sati.

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu osumnjičeni je danas negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, posle čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, za određivanje pritvora prema osumnjičenom.

U daljem toku dokaznog postupka, ovo tužilaštvo će ispitati oštećenu A.C. kao i druge potencijalne svedoka i narediti sudsko-medicinsko veštačenje, navodi se u saopštenju.

 

Ostavite komentar