Vesti > Hronika

Nakon borbe LEKARA preminuo SRBIN! Treći nastradali iz STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE u HRVATSKOJ

Ranije je policija javila da je u teškoj nesreći dvoje poginulih, a dve osobe su zadobile teške povrede

Izvor: K1info/blic.rs

06/12/2023 > 12:52 >> 12:59

podeli vest:

Nakon borbe LEKARA preminuo SRBIN! Treći nastradali iz STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE u HRVATSKOJ
Foto: Tanjug/Hina/Siniša Kalajdžija


Dva putnika, 37-godišnji i 27-godišnji državljani Bosne i Hercegovine, preminula su na mestu događaja, dok je u bolnici preminuo još jedan putnik iz automobila koji je u utorak uveče učestvovao u teškoj nesreći na izlazu iz tunela Učka.

Reč je o državljaninu Srbije koji je bio putnik u vozilu.

Ranije je policija javila da je u teškoj nesreći dvoje poginulih, a dve osobe su zadobile teške povrede. Sada se broj poginulih, nažalost, popeo na troje, piše Večernji.hr.

- Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka iz smera Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do zavoja udesno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama puta, već je skrenuo u levo i udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i u deo saobraćajnog ostrva naplatne stanice - opisala je istarska policija nesreću.

Dva putnika, 37-godišnji i 27-godišnji državljani Bosne i Hercegovine, preminula su na mestu događaja. Njihova tela po nalogu nadležnog državnog tužioca prevezena su na Odeljenje patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Vozač i još jedan putnik iz vozila, 25-godišnji državljanin Srbije, prevezeni su u riječku bolnicu, gde je državljanin Srbije naknadno preminuo.

- Nad vozačem automobila sprovešće se kriminalističko istraživanje kada će to biti moguće zbog njegovog zdravstvenog stanja - zaključuje PU istarska.

Ostavite komentar