Vesti > Hronika

Svi traže osumnjičenog za VANJINO UBISTVO: Evo šta ga čeka kada ga UHVATE!

Za Palevskim je raspisana međunarodna poternica, koja je objavljena na sajtu makedonskog MUP

Izvor: K1info/Tanjug

05/12/2023 > 09:46

podeli vest:

Svi traže osumnjičenog za VANJINO UBISTVO: Evo šta ga čeka kada ga UHVATE!
Foto: Facebook printscreen/Pixabay


Ljupčo Palevski Palčo, prvoosumnjičeni za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske (14), biće pritvoren odmah po hapšenju, odlučio je Osnovni krivični sud u Skoplju na predlog Tužilaštva RSM.

Osnovno javno tužilaštvo u Skoplju je, po hitnom postupku, donelo naredbu o sprovođenju krivične istrage protiv prvoosumnjičenog Ljupča Palevskog Palča i podnelo predlog za određivanje mere pritvora.

- Za osumnjičenog koji je u bekstvu, po hitnom postupku, izdata je naredba za sprovođenje istrage za krivična dela – otmicu i ubistvo u skladu sa članovima Krivičnog zakonika. Javni tužilac podneo je Osnovnom krivičnom sudu Skoplje predlog za određivanje mere pritvora osumnjičenom. Sud je prihvatio predlog i doneo rešenje kojim će se mera pritvora početi sa primenom odmah po otkrivanju i lišenju - slobodesaopšteno je iz Tužilaštvo.

Za Palevskim je u međuvremenu raspisana međunarodna poternica, koja je objavljena na sajtu makedonskog MUP. Ljupčo Palevski rođen 12. decembra 1964 godin e u Skoplju.

Foto: Freepik/Facebook printscreen

 

Informaciju da se Palevski nalazi u Bugarskoj, saopštili su juče na konferenciji za novinare ministar unutrašnjih poslova RSM Oliver Spasovski i javni tužilac Gavrilo Bubevski.

Bugarsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je sinoć da trenutno nema informacija da se osumnjičeni za otmicu i ubistvo nalazi na njihovoj teritoriji.
 

Ostavite komentar