Vesti > Hronika

Pronađena tela SUPRUŽNIKA, sumnja se su se ugušili PLINOM u snu: STRAŠNA TRAGEDIJA U NIŠU

Uzrok smrti zvanično nije naveden, ali prema nalazu policije nema sumnje da je smrt nasilna ili da je posledica bilo kakvog krivičnog dela

Izvor: K1info/blic.rs

01/12/2023 > 11:45

podeli vest:

Pronađena tela SUPRUŽNIKA, sumnja se su se ugušili PLINOM u snu: STRAŠNA TRAGEDIJA U NIŠU
Foto: RINA


Beživotna tela supružnika I.N. (41) i B.N. (38) pronađena su u stanu u kojem su živeli u Nišu, saznaje "Blic". Sumnja se da su se supružnici otrovali plinom jer se u prostoriji u kojoj su nađena njihova tela osećao miris plina.

Kako nezvanično saznajemo, njihova tela je pronašao rođak kada je 27. novembra oko 13.15 osoba došao u stan u kojem su živeli jer se, prema nezvaničnim informacijama, nisu javljali na telefon.

U niškoj policiji "Blicu" je kratko potvrđeno samo da su tela dve osobe - muškarca starog 41 godinu i žene stare 38 godina, nađeni u stambenom objektu u kojem su živeli.

- Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu. Policija je preduzela sve mere i radnje iz njene nadležnosti. Nema sumnjivih okolnosti - potvrđeno je Blicu u Policijskoj upravi u Nišu.

Uzrok smrti zvanično nije naveden, ali prema nalazu policije nema sumnje da je smrt nasilna ili da je posledica bilo kakvog krivičnog dela.

Kako "Blic" saznaje, činjenica da se u prostoriji osećao plin snažno nameće sumnju da su supružnici nastradali u snu usled ugušenja plinom, ali će tačan uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije.

Za sada zvanično nije poznato da li je smrt nastupila usled curenja plina iz neispravne plinske instalacije na nekom od uređaja koji koristi ovaj energent ili na drugi način.

Budući da Niš nema u plinsku mrežu u zgradama verovatno je u pitanju plinska boca rešoa, grejalice ili šporeta.

Podsetimo, pre dva dana dogodila se tragedija kod Bele Crkve kada su se supružnici otrovali dimom iz peći na pelet.

Žena je nastradala, a muškarac hitno prevezen na VMA gde je u teškom stanju.

Nezvanično saznajemo da je dimnjak ispuštao ugljen-monoksid.

Ostavite komentar