Vesti > Hronika

Ovo su UBICE vaterpoliste Filipa Zeljkovića: Posle TUČE na PUMPI izvadili PIŠTOLJE i ZAPUCALI

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, njima je određen pritvor do 30 dana

Izvor: K1info/blic.rs

30/11/2023 > 10:43

podeli vest:

Ovo su UBICE vaterpoliste Filipa Zeljkovića: Posle TUČE na PUMPI izvadili PIŠTOLJE i ZAPUCALI
Foto: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE PU SUBOTICA/ bs


Kako prenose domaći mediji, u Somboru su jutros pripadnici MUP uhapsili P.M. (35) i I.Č. (25) iz Subotice zbog sumnje da su ubili Filipa Zeljkovića (21) u Subotici.

Sumnja se da su oni, sredinom oktobra, u blizini jedne pumpe u Subotici, hicima iz vatrenog oružja pucali na dvadesetjednogodišnjeg sugrađanina i usmrtili ga.

Osumnjičenima određen pritvor

U akciji hapšenja osumnjičenih za ubistvo Filipa Zeljkovića učestvovale su policijske uprave u Subotici, Somboru i Žandarmerija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Foto: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE PU SUBOTICA/ bs

 

 

Podsetimo, Filip Zeljković, vaterpolista, ubijen je u noći između 14. i 15. oktobra na jednoj benzinskoj pumpi na Segedinskom putu u Subotici, posle verbalnog sukoba između njega i njegovog brata sa jedne strane i napadača sa druge. Tada je došlo do tuče, a zatim i pucnjave u kojoj je stradao mladi Zeljković.

Građani Subotice znali su Filipa, jer je bio vrstan vaterpolista u nekoliko klubova i imaju samo reči hvale za mladog sportistu, koji je bio golman u Vaterpolo klubu Spartak Prozivka, a igrao je kako navode njegovi prijatelji i u šabačkom vaterpolo klubu.

Ostavite komentar