Vesti > Hronika

Rekao je da ZNA da mi je UBIO SINA, bez ikakve EMOCIJE: Majka ANDRIJE ČIKIĆA otkrila DETALJE SA ROČIŠTA

Otac kaže "Za šta vi mene krivite, ja se ne osećam odgovornim", a on je taj koji je dete odveo u streljanu, rekla je ona

Izvor: K1info

21/11/2023 > 17:45

podeli vest:

Rekao je da ZNA da mi je UBIO SINA, bez ikakve EMOCIJE: Majka ANDRIJE ČIKIĆA otkrila DETALJE SA ROČIŠTA
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Rekao je da zna da mi je ubio sina, bez ikakve emocije, rekla je Suzana Stanković Čikić, majka Andrije Čikića, jednog od ubijenih đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Ona je gostovala na televiziji K1 i govorila je o svom sinu, njihovom odnosu, svim njegovim talentima, a osvrnula se i na optužnicu protiv oca dečaka-ubice.

- Ne znam ni da li je prikladno sada govoriti o tome... Podignuta je optužnica protiv oca koja je za delo protiv opšte bezbednosti, ili kako se već to pravno kaže. Ono što nas roditelje sve dodiruje jeste ko je odgovoran za deset ugašenih života? Ono što nas kao roditelje isto dodiruje jeste ono što smo imali prilike da vidimo, a to je ta neka nemerljiva, neopisiva hladnoća cele porodice. Otac kaže "Za šta vi mene krivite, ja se ne osećam odgovornim". On je taj koji je dete odveo u streljanu, oružje je njegovo. On je dao dozvolu da dete trenira vatrenim oružjem - ispričala je majka ubijenog dečaka.

Ona je dodala da je bila jedna od majki koja je ispitivala dečaka na ročištu protiv oca. 

- Imala sam prilike da čujem, a kasnije i da vidim snimak. Ja sam između ostalog pitala da li on zna da je ubio mog sina? On je rekao da zna... bez ikakve emocije. Njegov glas je četiri sata bio isti. Kasnije sam videla snimak. Njegova majka je sedela pored njega i nije reagovala na moje pitanje, samo je sedela. To sve nas "pomera". Volela bih da se neka pravda ipak zadovolji, što zbog nas, naše dece, što zbog celog društva. Mislim da mi kao društvo nismo još potpuno svesni šta se desilo... - rekla je majka dečaka ubijenog u jezivom maskaru u školi 3. maja 2023. godine.

Ostavite komentar