Vesti > Hronika

7 kilometara Ljubiša je TRČAO DA POLICIJI PRIJAVI SINA NASILNIKA, dao izjavu, PA PREMINUO

Ljubiša (72) preminuo je sinoć kasno ispred policijske stanice u leskovačkom selu Pečenjevcu

Izvor: K1info/telegraf.rs

27/08/2023 > 07:57

podeli vest:

7 kilometara Ljubiša je TRČAO DA POLICIJI PRIJAVI SINA NASILNIKA, dao izjavu, PA PREMINUO
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Ljubiša (72) preminuo je sinoć kasno ispred policijske stanice u leskovačkom selu Pečenjevcu nakon što je policajcima prijavio svog sina nasilnika.

Kako nezvanično saznajemo, do žustre rasprave između oca i sina sinoć oko 20 sati došlo je u selu Lipovica, sedam kilometara udaljenog od Pečenjevca, a u pravcu Brestovca, na niškom regionalnom putu.

Kako su  nezvanično rekli očevici, sin je najverovatnije u pripitom stanju nakon bučne svađe mačetom pojurio oca u dvorištu porodične kuće u Lipovici.

Ljubiša je, najverovatnije od straha za život, potrčao ka Pečenjevcu gde je dežurnim policajcima policijske stanice u ovom povrtarskom selu ispričao svoju tužnu priču.

Nakon što je dao izjavu policiji, izašao je napolje, ali se iznenada srušio. Lekari hitne pomoći koji su brzo pristigli nakon poziva slučajnih prolaznika mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog starca.

Pretpostavlja se da je nesrećni Ljubiša umro prirodnom smrću.

Vrlo brzo na lice mesta pristigla je i porodica preminulog, a u rodnoj kući u Lipovici kako ističu komšije razlegao se lelek i plač rodbine.

Ostavite komentar