Vesti > Hronika

UHAPŠEN VOZAČ koji je automobilom ULETEO MEĐU LJUDE na Gradskom trgu u Gornjem Milanovcu i POVREDIO DEVOJČICU

Iz gornjomilanovačke bolnice potvrđeno je da povređeno dete ima lakše povrede, ali je iz preventivnih razloga zadržano na posmatranju

Izvor: K1info/Tanjug

26/08/2023 > 07:09

podeli vest:

UHAPŠEN VOZAČ koji je automobilom ULETEO MEĐU LJUDE na Gradskom trgu u Gornjem Milanovcu i POVREDIO DEVOJČICU
Foto: RINA


Povodom nezgode na Trgu kneza Mihaila u Gornjem Milanovcu, u kojoj je muškarac automobilom udario desetogodišnju devojčicu, oglasio se i predsednik te opštine Dejan Kovačević koji je potvrdio da je osumnjičeni vozač uhapšen

Kovačević je rekao da ovaj čin nije politički motivisan i pozvao nadležno Tužilaštvo i policiju da najstrožije kazne počinioca ovog dela.

 

Iz gornjomilanovačke bolnice potvrđeno je Tanjugu da povređeno dete ima lakše telesne povrede, ali je ipak iz preventivnih razloga zadržano na daljem posmatranju.

- Dete je zadobilo lakše telesne povrede, udarac u koleno i ogrebotine, u stabilnom je stanju, ali je iz preventivnim razloga zadražana u bolnici na posmatranju kako nalažu pravila u ovakvim situacijama. Urađena su kompletna snimanja, ultrazvuk, skener i utvrđeno je da nema težih povreda - rekao je za Tanjug  direktor bolnice u Gornjem Milanovcu Predrag Šutić.  

Sinoć oko 19 časova na Trgu Kneza Mihaila u Gorenjem Milanovcu za vreme protesta "Srbija protiv nasilja" iz za sada nepoznatih razloga  muškarac je uleteo automobilom u masu ljudi i tom prilikom udario dete staro oko 10 godina, koje je kolima Hitne pomoći prevezeno u gornjomilanovačku bolnicu.

Inače, taj deo ulice u Gornjem Milanovcu zatvoren je za saobraćaj svakog dana od 18 do 24 časa.

Ostavite komentar