Vesti > Hronika

TRAGEDIJA U NIŠU, žena autom sletela u Nišavu, NIJE JOJ BILO SPASA

Nesreća se dogodila jutros oko 7 časova, vatrogasci i Hitna pomoć su pokušali sve, ali je ona izdahnula na putu do bolnice.

Autor: K1info

04/08/2023 > 08:38

podeli vest:

TRAGEDIJA U NIŠU, žena autom sletela u Nišavu, NIJE JOJ BILO SPASA
Foto: Tanjug printscreen


Žena koja je jutros sletela autom u Nišavu nažalost nije preživela, uprkos naporima lekara da je spasu, potvrđeno je za medije iz Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, žena je izdahnula na putu do bolnice.

Prava drama odigrala se u Nišu, a vatrogasci su izvukli ženu vozača koja je autom uleteo u reku.

Na terenu su bili vatrogasci, hitna pomoć i policija koji su učestvovali u spasavanju žene koja je bila bez svesti, a pokušana je i reanimacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, kako je Blic naveo, vozilom marke fijat punto upravljala je žena, a nesreća se dogodila jutros oko 7 časova kada je auto sleteo sa kolovoza ispred mosta kod nekadašnjeg Niteksa u Nišavu.

Prema prvim informacijama automobil je idući iz pravca Panteleja ka Delti sleteo s kolovoza i nastavio niz bedem ka Nišavi. Automobil se i prevrnuo, na šta ukazuje i oštećenje na krovu.

- Čuo sam samo kako je jako puklo. Nisam video šta se desilo. Tek kada sam malo kasnije izašao napolju ugledao sam vatrogasce u Nišavi kako otvaraju auto da bi izvukli vozača. Strašno - priča jedan od meštana tog kraja Niša.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar