Vesti > Hronika

SKUPŠTINA prihvatila molbu roditelja ŽRTAVA iz "RIBNIKARA": OBUSTAVLJA se rad ANKETNOG ODBORA

Anketni odbor treba da utvrdi sve činjenice i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava koja su se dogodila u Srbiji

Izvor: K1info/Tanjug

21/07/2023 > 15:57 >> 16:12

podeli vest:

SKUPŠTINA prihvatila molbu roditelja ŽRTAVA iz "RIBNIKARA": OBUSTAVLJA se rad ANKETNOG ODBORA
Foto: Tanjug screenshot


Skupština Srbije prihatila je molbu  pumonoćnika porodica nastradale dece u tragediji u OŠ "Vladislav Ribnikar", kao i članova porodica i obustavila je dalje postupanje i rad Anketnog odbora koji treba da utvrdi sve činjenice i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava koja su se dogodila u Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju iz parlamenta, Narodna skupština primila je 21. jula 2023. godine molbu porodica nastradalih u tragediji koja se dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i njihovih punomoćnika, kojom od Narodne skupštine Republike Srbije i narodnih poslanika traže da se obustavi bilo kakvo postupanje i rad Anketnog odbora, dok se ne okonča krivični postupak pred tužilaštvom i pred sudom. 

- Uvažavajući sve razloge navedene u ovoj molbi, i u skladu sa stavovima poslaničkih grupa, Narodna skupština Republike Srbije prihvata ovu molbu i obustavlja dalje postupanje i rad Anketnog odbora - ističe se u saopštenju.
 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar

Ana

Nema logike, svako treba da radi svoj posao. Zašto roditelji da se petljaju u posao države

22.07.2023 01:20