Vesti > Hronika

UHAPŠEN BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE: Tukao suprugu u automobilu, pa nastavio i kod kuće

Vuk Radivojević, uhapšen je zbog sumnje da je brutlano pretukao svoju ženu i naneo joj teške telesne povrede.

Autor: K1info

17/07/2023 > 10:25

podeli vest:

UHAPŠEN BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE: Tukao suprugu u automobilu, pa nastavio i kod kuće
Foto: Starsport


Bivši košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević, uhapšen je zbog sumnje da je brutlano pretukao svoju ženu i naneo joj teške telesne povrede.

Naime, po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu određeno je zadržavanje prema V.R. zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici

- Sumnja se da je on u periodu između 02.00 -03.00 časova na području opštine Zvezdara, u ulici Milana Rakića, izvršio porodično nasilje. Ostećena L.R. je prijavila policiji da ju je suprug fizički napao, prvo u vozilu, kojom prilikom je više puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom sakom usled čega je zadobila tečku telesnu povredu - rekao je izvor Informera.

Osumnjičeni će sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega ce se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar