Vesti > Hronika

Legendarni trener Zvezde izazvao UDES na OBILAZNICI oko Beograda: Prevezen na VMA

Čuveni stručnjak koji je sa crveno-belima osvojio Ligu šampiona 1991. godine je napravio haos na auto-putu E-75, na obilaznici oko Beograda

Izvor: K1info/Sportal.rs

29/06/2023 > 23:40

podeli vest:

Legendarni trener Zvezde izazvao UDES na OBILAZNICI oko Beograda: Prevezen na VMA
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs


Čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) kretao se levom saobraćajnom trakom u kontra smeru i udario u bočnu stranu automobila "ševrolet Aveo", kojim je upravljao vozač Željko Kovačević (63). Iako nije imao alkohol u krvi, zbog lakših povreda je prevezen u beogradsku kliniku, sanznaje Sportal.rs.

Nekadašnji trener zvezde Ljupko Petrović je zbog lakih telesnih povreda ipak prevezen na VMA.

Čuveni stručnjak koji je sa crveno-belima osvojio Ligu šampiona 1991. godine je večeras napravio haos na auto-putu E-75,  na obilaznici oko Beograda, u zoni tunela Beli Potok, u smeru ka Orlovači, a saobraćaj je normalizovan posle saobraćajne nezgode.

Petrović je izazvao saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda tako što je ušao u suprotan smer.

Petrović (76)  se kretao levom saobraćajnom trakom u kontra smeru i udario u bočnu stranu automobila "ševrolet Aveo". 

Međutim, čak i kada je video da nije u dobrom smeru, vozač, za kojeg je utvrđeno daje Ljupko Petrović, nastavio je da vozi.

Automobili i kamioni su pokušavali da ga izbegnu, ali je na kraju došlo do nezgode.

Na snimku objavljenom na Instagram stranici "192_rs", se vidi da se vozač "mercedesa" gotovo direktno sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret.

Podsetimo, na novoj obilaznici oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, u petak uveče oko 20.54 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, a medicinske ekipe su upućene na teren, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ostavite komentar