Vesti > Hronika

Vozio u SUPROTNOM smeru na OBILAZNICI oko Beograda i IZAZVAO UDES: Saobraćaj se odvija ZAUSTAVNOM trakom

Za sada nema informacija o broju povređenih osoba i stepenu njihovih povreda

Izvor: K1info/Tanjug

29/06/2023 > 22:16 >> 22:43

podeli vest:

Vozio u SUPROTNOM smeru na OBILAZNICI oko Beograda i IZAZVAO UDES: Saobraćaj se odvija ZAUSTAVNOM trakom
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs


Na auto-putu E-75, Obilaznica oko Beograda, u zoni tunela Beli Potok, u smeru ka Orlovači, zbog saobraćajne nezgode za saobraćaj su zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštilpo kjer večeras JP "Putevi Srbije". 

Ekipe su na terenu, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja. 

Na novoj obilaznici oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, večeras u 20.54 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, a medicinske ekipe su upućene na teren, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Za sada nema informacija o broju povređenih osoba i stepenu njihovih povreda.

Beogradski mediji pišu da je vozač "mercedesa" izazvao saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda tako što je ušao u suprotan smer.

Naime, osim toga što je išao u suprotnom smetu, čini se da je "mercedes" takođe išao prilično brzo - sve do momenta u kom jedan automobil nije stigao da se na vreme prestroji u drugu traku.

Leva strana "mercedesa" svom silinom udarila je u desnu stranu drugog vozila, a vozač koji je išao u suprotnom smeru zbog brzine kretanja nije uspeo odmah da se zaustavi, već je automobil nastavio da ide napred.


 

Ostavite komentar