Vesti > Hronika

POLICIJA traga za muškarcima koji su ISPALI IZ ČAMCA ispod PANČEVAČKOG MOSTA

Okolnosti nesreće još su nepoznate

Izvor: K1info/Tanjug

19/03/2023 > 15:43

podeli vest:

POLICIJA traga za muškarcima koji su ISPALI IZ ČAMCA ispod PANČEVAČKOG MOSTA
Foto: Shutterstock


Jedinica za bezbednost na rekama od sinoć traga za Milošem M. (37), Nenadom T. (38) i Milanom N. koji su sinoć oko 21 sat ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta, saznaje Telegraf.rs.

Prema njihovim informacijama, iz Dunava je uspeo samo da ispliva Mane Knežević (37) . On je pregledan u Urgentom centru.

Načelnik policijske stanice za bezbednost na rekama Ilija Škorić izjavio je danas da policija od sinoć, kada je dobila prijavu o prevrtanju čamca sa četiri osobe kod Pančevačkog mosta, intenzivno traga za troje nestalih i pokušava da locira čamac.

Škorić je rekao da su okolnosti nesreće još nepoznate.

- Dobili smo prijavu sinoć oko 22.30 da se na 1.165. kilometru reke Dunav, negde oko Pančevačkog mosta, prevrnuo čamac sa četiri muške osobe koje se nalaze na njemu - precizirao je Škorić.

On je rekao da je jedan muškarac uspeo da dopliva na levu obalu Dunava i potraži pomoć, nakon čega je smešten u Urgentni centar.

- Sinoć na reci Dunav su bili jako loši meteo uslovi, duvala je košava, bilo je i talasa, te su bili jako nepovoljni uslovi za plovidbu - istakao je Škorić.

On je apelovao na sve učesnike u rečnom saobraćaju da koriste registrovana plovila, da ne upravljaju pod dejstvom opijata i ne isplovljavaju kada su loši meteo uslovi.

 

 

 

 

Ostavite komentar